Samordningsförbund – tillsammans gör vi skillnad

Ett samordningsförbund är ett fristående organ för möjliggörande av samordnade rehabiliteringsinsatser både operativt och strukturellt. Samordningsförbundet leds av en styrelse. Styrelsen förvaltar en budget med medel från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, region/landsting och kommun. Det kallas finansiell samordning (Finsam).

yuyi7878yuy97

Annika R Malmberg är en i särklass unik talare och artist som trollbinder sin publik. Kan sina ämnen på djupet och gör skillnad på riktigt.2016 blev Annika nominerad till Årets talare av Talarforum och 2017 gick hon till final i Stora Målpriset.

Oavsett vad Annika talar om är hennes budskap att vi människor är olika, har rätt att vara olika och att vi ser på världen på olika sätt. Det här är något som de flesta inser och håller med om men ändå har så svårt att acceptera. Få kan som Annika på ett så underhållande men ändå respektfullt sätt beskriva våra olikheter och hur vi kan skapa fungerande relationer med alla” som inte är som jag”.

Tid: 2 oktober kl. 9:00-12:00
Plats: Karlskoga Folkhögskola

Se hela inbjudan »

ANMÄLAN VIA LÄNK: http://simplesignup.se/event/153722-samverkansdag

Myndighetssamverkan
för rehabilitering mot arbete

Informationsfolder

Samordningsförbunden i Örebro län

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer om vår integritetspolicy »