Samordningsförbund – tillsammans gör vi skillnad

Ett samordningsförbund är ett fristående organ för möjliggörande av samordnade rehabiliteringsinsatser både operativt och strukturellt. Samordningsförbundet leds av en styrelse. Styrelsen förvaltar en budget med medel från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, region/landsting och kommun. Det kallas finansiell samordning (Finsam).

yuyi7878yuy97

Samverkansdag 2 oktober 2019

Annika R Malmberg är en i särklass unik talare och artist som trollbinder sin publik. Kan sina ämnen på djupet och gör skillnad på riktigt.2016 blev Annika nominerad till Årets talare av Talarforum och 2017 gick hon till final i Stora Målpriset.

Oavsett vad Annika talar om är hennes budskap att vi människor är olika, har rätt att vara olika och att vi ser på världen på olika sätt. Det här är något som de flesta inser och håller med om men ändå har så svårt att acceptera. Få kan som Annika på ett så underhållande men ändå respektfullt sätt beskriva våra olikheter och hur vi kan skapa fungerande relationer med alla” som inte är som jag”.

Tid: 2 oktober kl. 9:00-12:00
Plats: Karlskoga Folkhögskola

Se hela inbjudan »

ANMÄLAN VIA LÄNK: http://simplesignup.se/event/153722-samverkansdag

Mässa, mingel & föreläsningar 2019

Inbjudan till mässa, mingel & föreläsningar om arbetsinriktad rehabilitering

Årets tema: Jämställdhet och våld i nära relationer

Föreläsningarna med tema "Jämställdhet och våld i nära relationer" »

Datum: Onsdag, 13 november 2019
Tid: 08.30 - 16.30
Plats: Ingång Club 700 från Drottninggatan 42, Örebro.
Avgift: Mässan är avgiftsfri och finansieras av Samordningsförbunden i Örebro län.

I samband med mässan bjuder vi på för- och eftermiddags fika.

Målgrupp: Samordningsförbunden i Örebro län, vårdpersonal, , tjänstemän, politiker, sociala företag, ideella föreningar och alla andra som arbetar med eller är engagerad i rehabiliterande insatser för arbete/egen försörjning.
Följande yrkeskategorier är välkomna på e.m.: Skolan, polisen, fackförbund samt personer som arbetar med vålds utsatta individer. Antal: Max 200 deltagare på f.m. och 400 deltagare på e.m.

Program »

Katalog

Samordningsförbunden har sammanställt en Katalog över aktiviteter i Örebro län, med inriktning rehabilitering mot arbete. Vår avsikt är att med aktörers hjälp, hålla den uppdaterad. Läs mer på sidan 2 i Katalogen.

Katalog 2017-01 »

Myndighetssamverkan
för rehabilitering mot arbete

Informationsfolder

Samordningsförbunden i Örebro län

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer om vår integritetspolicy »